logodreta

Estudiants de Medicina organitzen unes jornades d’investigació per a divulgar els seus treballs davant dels especialistes

REDACCIÓ. Un punt d’encontre entre ciència, investigació biomèdica i pensament crític. És la proposta de les Jornades d’Investigació que se celebren entre el 13 i el 15 de febrer a la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València.

Una cita en la qual es tractaran temes com ara les cèl·lules mare, la investigació cardiovascular i les malalties rares, amb ponents de reconegut prestigi com ara el doctor Luis Martí Bonmatí, professor del Departament de Medicina de la Universitat de València i director de l’Àrea Clínica d’Imatge Mèdica de l’Hospital La Fe de València; José Manuel García Verdugo, catedràtic i investigador de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la institució acadèmica; i Francisco Javier Chorro Gascó, catedràtic de Medicina de la Universitat de València i cap del Departament del Servei de Medicina Interna Unitat d’Hipertensió de l’Hospital Clínic.

Durant les jornades els alumnes de ciències biomèdiques podran exposar els seus treballs d’investigació en forma de pòster o en una exposició, uns treballs que s’admetran en un concurs. L’últim dia, representants de les millors plataformes de divulgació científica de l’àmbit nacional parlaran sobre ciència i sobre el paper de la seua divulgació a la societat.

L’estudiantat pot participar en les jornades presentant els seus treballs o assistint com a oients. La inscripció ja està oberta i és gratuïta, convalidable per crèdits de lliure opció. Tots els participants amb més d’un huitanta per cent d’assistència a les ponències rebran un certificat.

 

infouniversitat © 2024 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València