logodreta

D’excursió amb el programa Erasmus al Territori

Més de cent cinquanta estudiants Erasmus i internacionals han participat en les excursions organitzades dins del programa Erasmus al Territori, a les localitats valencianes de Xàtiva, Requena, Bocairent i Cullera.

Més de cent cinquanta estudiants Erasmus i internacionals han participat en les excursions organitzades dins del programa Erasmus al Territori, a les localitats valencianes de Xàtiva, Requena, Bocairent i Cullera.

REDACCIÓ. Dissabte passat 9 de maig, Cullera (la Ribera Baixa) va acollir l’última excursió de la sèrie de rutes turisticoculturals per la província de València destinades als estudiants que realitzen una estada de mobilitat a la Universitat de València (Erasmus i internacionals). Més de cent cinquanta alumnes han assistit a les excursions organitzades a Xàtiva, Requena, Bocairent i Cullera. Els més participatius han sigut alemanys i italians.

Els estudiants Erasmus i internacionals que estudien aquest curs a la Universitat de València, en la seua visita a Cullera, van descobrir una de les principals destinacions turístiques litorals. Van anar al Castell, la Torreta (Viacrucis) i el Museu de l’Arròs. Van degustar la gastronomia local al Palmar. I finalment van fer una passejada amb barca per l’Albufera, acompanyats per un especialista que els va informar sobre la Devesa i el Parc Natural.

Els estudiants més participatius del programa Erasmus al Territori han sigut els alemanys i italians.

Els estudiants més participatius del programa Erasmus al Territori han sigut els alemanys i italians. En la imatge, excursió a l’Albufera de València.

Després de les excursions de Xàtiva (21 de febrer), Requena (7 de març) i Bocairent (15 d’abril), Cullera ha sigut l’última destinació d’aquesta edició del programa Erasmus al Territori, organitzat per la Universitat de València a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, en col·laboració amb el Patronat València Terra i Mar (Diputació Provincial de València) i els ajuntaments de Xàtiva, Cullera, Requena i Bocairent.

El vicerector Jorge Hermosilla ha subratllat la tasca formativa del programa Erasmus al Territori i el fet que les rutes turisticoculturals han permés a l’estudiantat Erasmus i internacional “descobrir el patrimoni cultural i paisatgístic d’una part representativa del territori valencià”. El vicerector Guillermo Palao ha qualificat la segona edició d’aquest programa com un “èxit de participació” i ha afirmat que, previsiblement, el pròxim curs s’augmentarà el nombre de destinacions, atés l’interés mostrat per estudiants i ajuntaments.

Xàtiva, Cullera, Requena i Bocairent han sigut les localitats visitades dins del marc del programa Erasmus al Territori.

Xàtiva, Cullera, Requena i Bocairent han sigut les localitats visitades dins del marc del programa Erasmus al Territori.

 

Alemanys i italians, els més participatius

Al programa de rutes turisticoculturals han assistit estudiants procedents de diversos països: Alemanya, Àustria, Brasil, Bulgària, Canadà, Xile, Equador, Egipte, EUA, França, Grècia, Holanda, Líban, Regne Unit, Romania i Rússia. Però els estudiants més participatius han sigut alemanys i italians. En total han assistit més de cent cinquanta alumnes a les quatre excursions i la destinació més popular ha sigut Requena. El vicerector Jorge Hermosilla ha assenyalat també la fidelització dels assistents a les rutes, ja que el huitanta per cent dels assistents han repetit.

Galeria d’imatges de l’excursió del programa Erasmus al Territori a Cullera, Bocairent, Requena i Xàtiva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

infouniversitat © 2024 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València