logodreta

Nova edició dels tallers d’Aula Oberta d’Escriptura Creativa

ENVIOONLINE---AULA-OBERTA

Cartell de la convocatòria.

REDACCIÓ. La Universitat de València, mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (SeDI), proposa una nova edició dels tallers sobre creació literària Aula Oberta d’Escriptura Creativa, un programa que enguany arriba a la seua desena edició.

Els tallers d’Aula Oberta d’Escriptura Creativa, amb una metodologia pràctica i participativa, són una formació de caràcter iniciàtic en els camps de la narrativa, el teatre, la poesia, el guió de curtmetratge i el de còmic. Tenen com a objectiu proporcionar ferramentes i tècniques per a la creació en aquests àmbits literaris.

La programació consta de nou tallers amb una durada de vint hores. Tindran lloc al Campus de Blasco Ibáñez durant els mesos de febrer a maig i podran participar-hi tant els estudiants de la Universitat com la resta de la ciutadania. Les places dels cursos són limitades i es cobriran per ordre d’inscripció. El termini finalitzarà el 14 de febrer.

_ML08664

Fernando Delgado, en una de le sessions d’una edició anterior.

Per a dur a terme aquest projecte, s’ha comptat amb la col·laboració d’especialistes del món de la creació literària. En concret, María García Lliberós, Fernando Delgado i Susana Fortes impartiran els tallers de narrativa breu en castellà. Anna Moner serà la professora encarregada del taller de narrativa en valencià. La poetessa Laura Giordani i el poeta Lluís Roda seran els docents dels tallers de poesia en castellà i en valencià, respectivament. Per al Taller de Guió de Curtmetratge es compta amb el director de cinema Fran Ruvira i amb l’il·lustrador i guionista Miguel Ángel Giner per al Taller de Guió de Còmic.

La proposta es desenvolupa en el marc de l’Espai de Formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes i es realitza en col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València (aules de Lectura i Escriptura, de Cinema, de Teatre i de Poesia) i el Vicedeganat de Cultura de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

La informació completa de cada taller (professorat, preu, dates, horaris), així com l’accés a la inscripció, estan disponibles en www.uv.es/nauest.

infouniversitat © 2024 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València