logodreta

Tots els plats i totes les llengües en el Tastallengües

Estudiants de diferents països en el Tastallengües de l’any passat.

Els productes de la gastronomia valenciana són hui dijous 27 de setembre la carta de presentació per a estudiants i estudiantes que volen aprendre idiomes i formar tàndems lingüístics. El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València organitza la 5ª edició del Tastallengües, el qual tindrà lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, a partir de les 18:30 hores. Després de la xarrada de presentació hi haurà un berenar-sopar de germanor amb productes valencians. 

És durant l’àpat quan les persones interessades tindran l’oportunitat de formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals. Els estudiants universitaris també tenen l’oportunitat de presentar productes de la seua terra com a complement a la gastronomia valencina. La jornada culminarà amb el concert del grup de fusió Ali Farnat.

El Tastallengües és una ocasió excel·lent per a conéixer gent d’altres indrets, practicar altres idiomes i mostrar la llengua i la cultura valencianes als estudiants que s’incorporen aquest quadrimestre a la Universitat de València. Els actes són gratuïts i estan oberts a tota la comunitat universitària (amb capacitat limitada).

infouniversitat © 2022 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València