logodreta

Les immortals Audrey Hepburn i Marilyn Monroe estrenen nova sala a la Nau

REDACCIÓ. La Nau de la Universitat de València acull fins el 20 de gener l’exposició Covers (1951-1964). Cultura, joventut i rebel·lia, una mostra amb desenes de portades de les emblemàtiques revistes Time i Life. Justo Serna i Alejandro Lillo, comissaris de l’exposició, dediquen, amb aquest projecte, un homenatge a la cultura, a la joventut i a la rebel·lia americanes dels anys cinquanta i seixanta. La mostra ha servit també per a inaugurar un nou espai expositiu a l’edifici històric de la Universitat: la Sala Acadèmia.

En les imatges es poden contemplar coneguts personatges de l’actualitat informativa dels anys cinquanta i seixanta, com ara l’orgullosa Dama d’Amèrica, Jackie Kennedy, que ens mostra la Casa Blanca, la immortal elegància d’Audrey Hepburn o la rossa més seductora de la història, Marilyn Monroe. També caràtules de discos i diversos audiovisuals dels Rolling Stones, Bob Dylan, Diana Ross & The Supremes, Otis Redding, Elvis Presley, The Beatles… I una col·lecció molt vintage dels electrodomèstics de l’època: tocadiscos, assecadors, batedores i fins i tot tres flamants motos, dues Harley Davidson i una Triumph com les que immortalitzaren en el cel·luloide Marlon Brando, amb la seua jaqueta de cuir en Salvatge!, i el Rebel sense causa de la història, James Dean.

  • Veure la galeria de fotos.

infouniversitat © 2021 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València