logodreta

El ‘hacker’ Luis Iván Cuende inaugura un fòrum per a joves emprenedors

Luis Iván Cuende. Foto: Miguel Lorenzo

L’Associació de Joves Empresaris de València ha organitzat la segona edició del Fòrum d’Excel·lència amb el hacker Luis Iván Cuende, considerat el millor especialista europeu en aquest camp menor de díhuit anys i creador ja de diverses startups. Les sessions tindran lloc al Saló d’Actes del Centre Esportiu Cultural de la Petxina el pròxim dijous 25 d’octubre a les 19:30 hores. La inscripció és gratuïta i es realitza on-line a través de www.ajevalencia.org.

REDACCIÓ. Aquesta associació, que ha signat recentment un conveni amb la Universitat de València per assessorar joves emprenedors, ha organitzat la segona edició del Fòrum amb l’objectiu d’acostar als emprenedors valencians personalitats del món econòmic i empresarial.

L’esdeveniment pretén ser un punt de trobada entre líders empresarials i potencials emprenedors i joves empresaris per a l’intercanvi d’impressions i d’opinions i aprendre dels casos d’èxit.

“Volem continuar oferint als joves empresaris l’oportunitat de conéixer, de primera mà, casos d’èxit empresarial reals, que els motiven i els allunyen de la contínua imatge negativa i de fracàs que es projecta”, comenta José Enrique García, president d’AJEV.

Luis Iván Cuende és el ponent convidat enguany i parlarà de la seua trajectòria professional com a exemple d’emprenedor jove, títol de la seua conferència. Cuende és un jove asturià de setze anys fundador d’una distribució de Linux anomenada Asturix, que va crear amb tan sols dotze anys. És un pioner en el desenvolupament de programari lliure que ja competeix amb Microsoft i Apple, en una empresa on treballen més de vint persones. A més, ja s’ha instal·lat en més de vint països. Actualment es troba en la fase de desenvolupament d’una nova startup, Holalabs, per la qual ja ha rebut diversos premis internacionals.

infouniversitat © 2021 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València