logodreta

El professor Carlos Flores i l’estudianta americana Sara Browne analitzen la victòria d’Obama

REDACCIÓ. “Quatre anys més”. Amb aquestes paraules per Twitter, Barack Obama es declarava vencedor en les eleccions als Estats Units celebrades la setmana passada. Finalment, ha sigut amb una majoria més àmplia de la que assenyalaven les enquestes: 332 vots del col·legi electoral davant els 206 del seu rival, Mitt Romney, encara que per vots populars la diferència no ha sigut tan gran. Ara el repte al qual s’enfronta el primer president afroamericà en la història dels Estats Units no és menys difícil: afrontar la difícil situació econòmica que passa el país, amb una elevada xifra d’atur i un alt deute. Tot això tenint en compte que els republicans continuen dominant la Cambra de Representants.

Sobre totes aquestes qüestions tracta l’espai A fons de Ràdio Universitat d’aquesta setmana, el qual ofereix en aquesta ocasió una anàlisi dels resultats electorals amb estudiants nord-americans i diversos experts. Podeu escoltar el programa fent clic ací.

 

 

 

infouniversitat © 2021 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València