logodreta

Víctor Agulló: “La societat valenciana ha de prendre consciència del valor de l’esport autòcton”

Victor Agulló.

REDACCIÓ. La Facultat de Ciències Socials celebrà el passat dilluns la I Jornada Esports Tradicionals Valencians. L’acte va comptar amb la participació d’experts en esports locals com ara la pilota valenciana, les corregudes de joies, la vela llatina i el tir i arrosegament. En la jornada es va aprofundir en els aspectes més característics d’aquests esports i també sobre el paper de la dona en activitats tradicionalment practicades per homes.

En el programa ‘El temps dels esports’, de Ràdio Universitat, el professor de Sociologia de l’Esport a la Universitat de València i coordinador de la jornada Víctor Agulló ha parlat sobre la finalitat de buscar una aproximació de l’esport valencià a la gent. La resta d’experts, per la seua part, han aportat les nocions bàsiques per a comprendre les diferents disciplines esportives. Podeu escoltar-ho ací.

infouniversitat © 2021 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València