logodreta

Estudiants de Medicina, a la Fira de la Salut

REDACCIÓ. Carpes temàtiques sobre diabetis, salut bucodental, envelliment saludable; revisions gratuïtes de tensió, talla o pes; iniciació als primers auxilis; consells per a joves i majors. Són algunes de les activitats de la VII Fira de la Salut, organitzada per l’estudiantat de Ciències de la Salut de la Universitat de València i l’Associació Valenciana d’Estudiants de Medicina (AVEM). L’acte va tindre lloc a la plaça de la Verge de València i comptava amb la col·laboració de la institució acadèmica.

La Fira, celebrada dissabte 13 d’abril, és la setena ocasió que s’organitza a la ciutat de València. Pretén acostar genèricament la medicina i la sanitat a la població. Un altre dels seus objectius és la promoció d’hàbits saludables i la prevenció de malalties. L’activitat se celebra per a commemorar el Dia Mundial de la Salut, cada 7 d’abril, el qual enguany està dedicat a la hipertensió arterial.

Galeria d’imatges

infouniversitat © 2021 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València