logodreta

Galeria de fotos de la VIII Fira Concurs Experimenta

REDACCIÓ. El Jardí Botànic de la Universitat de València va acollir, diumenge 21 d’abril, la VIII Fira Concurs Experimenta d’Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia. Les famílies que s’hi van acostar pogueren observar i entendre fenòmens sorprenents explicats per més de dos-cents alumnes de secundària que hi participaven amb seixanta projectes. L’acte estava organitzat per la Facultat de Física i dirigit principalment a estudiants d’ensenyament mitjà.

La Facultat de Física va convocar aquest concurs per primera vegada el 2005, amb l’objectiu d’implicar l’estudiantat d’ensenyament mitjà d’una manera activa i creativa en l’Any Mundial de la Física. L’entusiasme i dedicació dels concursants i la resposta dels visitants van ser extraordinaris i van contribuir decisivament a la transformació d’aquest esdeveniment en una fira anual. El concurs forma part d’una sèrie més àmplia d’iniciatives dirigides a fomentar la relació entre la Universitat i l’ensenyament secundari i a interessar l’estudiantat per la ciència i la tecnologia, millorant, al mateix temps, la docència de la física.

infouniversitat © 2024 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València