logodreta

Galeria de fotos dels Premis Vicent Ventura 2013

REDACCIÓ. La periodista Rosa Solbes i l’activista cultural Albert Sánchez-Pantoja van ser guardonats dijous passat, 2 de maig, amb els Premis Vicent Ventura, instaurats per la Universitat de València per a honorar la memòria del periodista, polític i lluitador cívic mort el 1998. Aquest reconeixement s’atorga a persones o col·lectius que s’hagen distingit per la seua trajectòria cívica, democràtica i de compromís amb la cultura i llengua valencianes. A l’acte, celebrat a la Nau, va assistir la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez.

La comissió organitzadora i el jurat del premi estan formats per la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló, persones que van mantindre una estreta relació amb Vicent Ventura i per les entitats CCOO, STEPV, UGT, la Unió de Llauradors i Ramaders i la Unió de Periodistes Valencians.

Galeria de fotos dels Premis Vicent Ventura 2013

infouniversitat © 2021 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València