logodreta

Galeria d’imatges de l’exposició ‘Un conte de fantasmes per a adults’, de Chema López

REDACCIÓ. Una reflexió, a través de la pintura, sobre la importància de la imatge en la configuració de la realitat i de la retòrica del poder (a nivell històric, propagandístic o repressiu). Aquest és l’objecte de l’exposició Un conte de fantasmes per a adults, del pintor Chema López, la qual es pot visitar a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau.

“L’exposició analitza les tècniques clàssiques de producció d’imatges (la pintura i la fotografia), a partir de les quals els artistes aliats amb el poder creen l’imaginari col·lectiu, una manera concreta de veure la realitat”, ha indicat López. La mostra ha sigut organitzada pel Patronat Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València i s’exhibeix des del 14 de maig fins el 7 de setembre.

En la presentació de la mostra, que va tindre lloc aquest dimecres, van participar el vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño; el director d’Activitats del Patronat Martínez Guerricabeitia, José Pedro Martínez; i l’autor de l’exposició. El vicerector es va referir a aquesta com un projecte “interessant i provocatiu”, mentre que José Pedro Martínez va remarcar la “intensitat de les obres, la seua expressivitat plàstica i el profund missatge” que transmeten les composicions.

infouniversitat © 2021 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València