logodreta

Galeria d’imatges del Passeig Saludable pels carrers de València organitzat per la Universitat

REDACCIÓ. Aquest diumenge 14 de desembre es va celebrar la cinquena edició del Passeig Saludable de La Nau Gran, un recorregut festiu que ha reivindicat, compartint espais urbans i en públic, el protagonisme de les persones majors en la societat i els valors solidaris, sostenibles i saludables. Enguany la trobada s’ha fet a benefici de Save the Children i les seues activitats de protecció a la infància en situacions de risc d’exclusió social.

El Passeig Saludable es va suspendre diumenge 30 de novembre com a conseqüència de la pluja sobre València. La cita d’aquest 14 de desembre va començar a les deu hores al Jardí Botànic i va continuar pel jardí del Túria i el de Vivers fins arribar a la plaça Darwin de l’edifici del Rectorat de la institució acadèmica. La iniciativa estava organitzada pel Servei d’Extensió Universitària i el Servei d’Educació Física i Esports, i comptava amb la col·laboració del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa.

Fotos del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València.

Pots consultar la galeria d’imatges del Servei d’Educació Física i Esports fent clic en aquest enllaç.

infouniversitat © 2024 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València