logodreta

La Universitat reuneix els màxims especialistes de l’esgrima japonesa en l’Open de Kendo

Un moment de l’Open de Kendo disputat l’any passat a la Universitat de València

Un moment de l’Open de Kendo disputat l’any passat a la Universitat de València.

REDACCIÓ. La Universitat de València acollirà entre els dies 17 i 27 de febrer la dotzena edició de l’Open de Kendo, la llegendària i vistosa esgrima japonesa. Serà el cap de setmana del dissabte 21 i el diumenge 22 quan es viurà la part més interessant per al públic d’aquesta edició de l’Open amb el Clínic. La competició està organitzada pel Servei d’Educació Física i Esports i tindrà lloc al Pavelló Universitari (c/Menéndez Pelayo 19), on es realitzaran a més jornades formatives de kendo. La inscripció per a l’Open està oberta fins aquest dilluns 16 de febrer.

Les classes del Clínic les impartiran Yano Sensei, huité dan de kendo kyoshi, i Shi Han (catedràtic titular) de la Universitat de Waseda, junt amb Takeshita Sensei, Miyake Sensei, Davis Sensei (seté dan de kendo kyoshi, àrbitre internacional i membre de la Bristish Kendo Association), entre altres destacats professors i estudiants de la Universitat de Waseda.

A més de la competició, la delegació valenciana i la japonesa compartiran diverses activitats culturals, com ara la visita a la Nau de la Universitat, l’Albufera, el Monestir del Puig, l’assistència a la cridà de les Falles, la visita a les localitats de Morella i Requena, o cites gastronòmiques, a més de conferències i el visionat de pel·lícules.

El dotzé Open de Kendo és fruit d’un conveni d’intercanvi universitari entre la Universitat de Waseda (Tòquio) i la Universitat de València.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web oficial del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València: www.sefuv.com.

 

infouniversitat © 2021 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València