logodreta

Comencen els tallers d’Aula Oberta d’Escriptura Creativa en narrativa, poesia, teatre, guió i còmic

Fernando Delgado, guanyador recentment del Premi Azorín de Novel·la, amb el delegat del rector per a l’Estudiantat, Daniel González. En l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa imparteix el taller de narrativa en castellà.

Fernando Delgado, guanyador recentment del Premi Azorín de Novel·la, amb el delegat del rector per a l’Estudiantat, Daniel González. En l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa imparteix el taller de narrativa en castellà.

REDACCIÓ. El Servei d’Informació i Dinamització (SeDI) de la Universitat de València ha posat en marxa l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa, amb l’objectiu que l’estudiantat puga iniciar-se en la creació literària. Els tallers, per a la producció literària en narrativa, teatre, poesia, guió de curtmetratge i còmic, estan plantejats amb una metodologia eminentment pràctica i col·laborativa. Els narradors Fernando Delgado, Pep Cervera i Esperança Camps, els poetes Carlos Marzal i Lluís Roda, el director i guionista Fran Ruvira i l’il·lustrador Miguel Ángel Giner participen en l’Aula.

Al llarg de les properes setmanes i fins el 30 d’abril es realitzaran els huit tallers del programa Aula Oberta d’Escriptura Creativa a l’Aula de Formació del SeDI del Campus de Blasco Ibáñez. Es tracta de la novena edició d’aquest programa, el qual forma part de l’Espai de Formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, i que enguany compta amb més de cent vint participants entre estudiants i estudiantes de la Universitat de València i públic en general.

L’Aula és una iniciativa de la Delegació per a Estudiants mitjançant la gestió del SeDI i compta amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura, l’Aula de Lectura i Escriptura, l’Aula de Cinema, l’Aula de Teatres, l’Aula de Poesia i el Vicedeganat de Cultura de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Per a realitzar el projecte, la Universitat de València ha comptat amb la participació d’especialistes en els mons de la literatura i de la realització audiovisual. Així, s’ocuparan dels tallers de narrativa en castellà i valencià escriptors com ara Fernando Delgado (guardonat recentment amb el Premi Azorín de Novel·la), Pep Cervera i Esperanza Camps, mentre que els docents que s’encarregaran dels tallers de poesia en castellà i valencià seran els també escriptors Carlos Marzal i Lluís Roda, respectivament. El taller de guió de curtmetratge serà impartit pel director i guionista Fran Ruvira i el taller de guió de còmic el dirigirà l’il·lustrador Miguel Ángel Giner.

 

 

 

infouniversitat © 2024 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València