logodreta

Les novetats editorials de la Universitat, en la 50 Fira del Llibre de València

VALENCIA 25 4 1348 Fira Llibre FOTO MIGUEL LORENZO

REDACCIÓ. Prosa i creació literària en Joan Fuster; l’orxata i la xufa de València; la relació entre l’escriptura i el seu entorn físic; Carlet, Catarroja, Torrent o l’Eliana; l’Atles dels recursos territorials valencians, on participen seixanta investigadors i professors de la Universitat; l’assistència sanitària a València durant la guerra; o una obra sobre la feminista socialista María Cambrils. Són alguns dels temes dels quals tracten els llibres que enguany Publicacions de la Universitat de València porta a la 50 Fira del Llibre de València a partir del dimecres 22 d’abril.

També s’hi presenta una selecció d’escrits publicats en l’última dècada pel professor Romà de la Calle, Memoria y desmemoria del MuVIM. Política cultural, museo y patrimonio inmaterial, centrats en l’estudi i la pràctica de la museografia; el llibre El Museu del Tèxtil Valencià d’Ontinyent, que analitza el sector tèxtil de la Vall d’Albaida; o Constel·lacions postmodernes, d’Enric Balaguer, una obra que recull onze assajos sobre temes relacionats amb el món literari, cinematogràfic o cultural d’actualitat.

Publicacions de la Universitat presenta els seus llibres els dies 23, 24, 27, 28, 29 i 30 a les casetes 7 i 8 que instal·larà als Vivers de València. Gastronomia i nutrició; Història; Ordenació del Territori, Paisatge i Patrimoni; Política cultural i museografia; Assaig; o Història local i Geografia són algunes de les àrees en què s’organitzen les diverses presentacions que hi haurà.

Podeu consultar el programa de presentacions de la caseta de Publicacions de la Universitat fent clic ací.

 

 

 

 

infouniversitat © 2024 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València