logodreta

Galeria d’imatges del Festival de Benvinguda

Valencia 15/ 10/ 2015Concerts de Benvinguda Ana Tijoux Foto: Miguel Lorenzo Valencia 15/ 10/ 2015Concerts de Benvinguda ASPENCAT Foto: Miguel Lorenzo Galeria-fora-3

REDACCIÓ. Fotos: Miguel Lorenzo. Concerts, cinema, exposicions, art públic o teatre. Són algunes de les activitats que estan tenint lloc durant la celebració del Festival de Benvinguda de la Universitat, una porta oberta perquè l’estudiantat conega l’oferta d’activitats culturals i socioculturals de la institució. Així, dijous dia 15 d’octubre es va realitzar a la Sala Noise el concert dels grups Aspencat i Ana Tijous. També Maria Rodés va fer el seu concert al Jardí Botànic divendres 16. La recaptació per l’entrada dels dos concerts es destina a Pobresa Zero. Podeu consultar la programació restant de concerts en el programa d’actes fent clic ací: . Les entrades es poden adquirir clicant ací. 

Entre les activitats del Festival de Benvinguda, també s’ha inclòs la participació en la Manifestació contra la Pobresa, la qual va tindre lloc dissabte 17 d’octubre des de la Plaça del Parterre de València, convocada per Pobresa Zero, i amb la participació de membres de la Universitat de València.

Entre els actes realitzats també es pot visitar a Taronges la mostra Art Públic/Universitat Pública. XVIII Mostra d’Art Públic de Joves Creadors, un vídeo sobre la qual el podeu consultar fent clic ací.

La XX Mostra de Teatre Universitari, a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, ha programat les obres Cru hivernHomo politicus Després de la pluja. La programació de teatre en valencià del Festival de Benvinguda incloïa l’obra Kòktel Molotov, del 15 al 18 d’octubre al Teatre el Micalet, una activitat organitzada pel Teatre Micalet amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística.

 

.

 

infouniversitat © 2022 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València