logodreta

Hemeroteca (Nou Dise)

Aquesta hemeroteca està construïda amb arxius en format pdf. Per a realitzar una visualització correcta, cal instal·lar el programa Acrobat Reader. Si tens instal·lat el plug-in pdfviewer veuràs en el teu navegador les págines. Si no és el cas, les pàgines es baixaran al teu disc dur i podràs obrir-les mitjançant Adobe Acrobat. Aquest programa i els plug in adequats pots obtindre’ls gratuïtament des de la web site d’Adobe.

Com buscar un document. Per a trobar un article o qualsevol informació a l’hemeroteca del Nou Dise, només cal introduir a la pàgina principal de google la paraula clau (o utilitzar les eines avançades de recerca de google) restringint-la al servidor on estan allotjats els números de la publicació, d’aquesta manera: paraulaclausite:www.uv.es/noudise. Apareixerà un llistat dels números on ix aquesta paraula clau. Després noms cal obrir aquests documents en pdf i continuar la recerca amb les eines pròpies d’Acrobat Reader.

Anar a l’arxiu del Nou Dise Digital. (1996 – 2012)

infouniversitat © 2021 All Rights Reserved

Infouniversitat, periòdic digital de la Universitat de València. Disseny i edició digital: T. Gorria. Fotografia: Miguel Lorenzo. Correcció lingüística: Agustí Peiró. Edita: Universitat de València